Menyang kontèn

porot

Saka Wikisastra, bausastra mardika

porot

porot

  1. krama/ngoko semprot dianggo nyebul geni (piranti kemasan);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti porot, makna porot, definisi porot, tegese porot, tegesipun porot

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.