pos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pos

basa Jawa[besut]

pos

  1. êngg didamu, disêbul;;
Kacocogna karo kêmpos.








Kata kunci/keywords: arti pos, makna pos, definisi pos, tegese pos, tegesipun pos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.