posing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

posing

basa Jawa[besut]

posing

  1. êngg gawe kangelan (rêkasa).








Kata kunci/keywords: arti posing, makna posing, definisi posing, tegese posing, tegesipun posing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org