potra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

potra

basa Jawa[besut]

potra

  1. (Snk) (Kw) ak prau.







Kata kunci/keywords: arti potra, makna potra, definisi potra, tegese potra, tegesipun potra

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.