près

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

près

basa Jawa[besut]

près

  1. (Wl) krama/ngoko piranti dianggo mlèpèd (ngênêtake), pipitan;








Kata kunci/keywords: arti près, makna près, definisi près, tegese près, tegesipun près
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.