prêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prêt

basa Jawa[besut]

prêt

  1. pc pêpindhan swaraning lambe didhèmêsake banjur disêbul (marga ewa, ora sudi lsp);








Kata kunci/keywords: arti prêt, makna prêt, definisi prêt, tegese prêt, tegesipun prêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.