prêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

prêt

basa Jawa[besut]

prêt

  1. pc pêpindhan swaraning lambe didhèmêsake banjur disêbul (marga ewa, ora sudi lsp);








Kata kunci/keywords: arti prêt, makna prêt, definisi prêt, tegese prêt, tegesipun prêtBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org