praba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

praba (Snk) (Kw)

  1. sorot, cahya;
  2. gambar pêpêthaning sorot (cahya) kang ngupêngi êndhas (utawa saburining gêgêr);
  3. rêrênggan wayang ing saburining gêgêr (saèm. gambar suwiwi).








Kata kunci/keywords: arti praba, makna praba, definisi praba, tegese praba, tegesipun praba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org