pradangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pradangga

basa Jawa[besut]

pradangga

  1. (Kw) gamêlan.








Kata kunci/keywords: arti pradangga, makna pradangga, definisi pradangga, tegese pradangga, tegesipun pradangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org