pradanggapati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pradanggapati

basa Jawa[besut]

pradanggapati

  1. (Kw) srêngenge.








Kata kunci/keywords: arti pradanggapati, makna pradanggapati, definisi pradanggapati, tegese pradanggapati, tegesipun pradanggapati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org