pradikês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pradikês

basa Jawa[besut]

pradikês

  1. (Kw) pintêr, trampil;;
Kacocogna karo pratingkês.








Kata kunci/keywords: arti pradikês, makna pradikês, definisi pradikês, tegese pradikês, tegesipun pradikês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.