prah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prah

basa Jawa[besut]

prah

  1. dikirimake ing sêpur.








Kata kunci/keywords: arti prah, makna prah, definisi prah, tegese prah, tegesipun prah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.