prahara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prahara

basa Jawa[besut]

prahara ꦥ꧀ (p) (ra) (ha) (ra)

  1. krama/ngoko angin gêdhe awor udan dêrês.








Kata kunci/keywords: arti prahara, makna prahara, definisi prahara, tegese prahara, tegesipun prahara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org