prahoto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prahoto

basa Jawa[besut]

prahoto

  1. (Wl) krama/ngoko montor momotan barang-barang.








Kata kunci/keywords: arti prahoto, makna prahoto, definisi prahoto, tegese prahoto, tegesipun prahoto
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.