prajurit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prajurit

basa Jawa[besut]

prajurit

  1. krama/ngoko wong kang maju pêrang, saradhadhu;








Kata kunci/keywords: arti prajurit, makna prajurit, definisi prajurit, tegese prajurit, tegesipun prajurit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org