praktik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

praktik

basa Jawa[besut]

praktik

  1. (Wl) krama/ngoko tumindake, panindak, cak-cakane.








Kata kunci/keywords: arti praktik, makna praktik, definisi praktik, tegese praktik, tegesipun praktik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org