Menyang kontèn

praktik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

praktik

basa Jawa[besut]

praktik

  1. (Wl) krama/ngoko tumindaké, panindak, cak-cakané.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti praktik, makna praktik, definisi praktik, tegese praktik, tegesipun praktik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.