pralaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pralaga

basa Jawa[besut]

pralaga

  1. (Kw) pêrang.








Kata kunci/keywords: arti pralaga, makna pralaga, definisi pralaga, tegese pralaga, tegesipun pralaga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org