prameya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prameya

basa Jawa[besut]

prameya

  1. (Kw) linuwih, tanpa timbang.








Kata kunci/keywords: arti prameya, makna prameya, definisi prameya, tegese prameya, tegesipun prameya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org