prana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

prana

basa Jawa[besut]

prana

  1. dituju (dikênani) atine;;
Kacocogna karo kêpranan, saprana, mrana.







Kata kunci/keywords: arti prana, makna prana, definisi prana, tegese prana, tegesipun prana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.