prani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

prani

basa Jawa[besut]

prani

  1. (Snk) (Kw) ak urip, napas;;
Kacocogna karo prana.







Kata kunci/keywords: arti prani, makna prani, definisi prani, tegese prani, tegesipun prani

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.