prase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

prase

basa Jawa[besut]

prase

  1. krama/ngoko ak (mangsa prase) mangsa akèh buron alas (ent akèh durjana).








Kata kunci/keywords: arti prase, makna prase, definisi prase, tegese prase, tegesipun praseBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org