prasupta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prasupta

basa Jawa[besut]

prasupta

  1. (Snk) (Kw) turu.








Kata kunci/keywords: arti prasupta, makna prasupta, definisi prasupta, tegese prasupta, tegesipun prasupta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org