prata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

prata

basa Jawa[besut]

prata

  1. (Snk) (Kw) kaluwihan, kamisuwuran.








Kata kunci/keywords: arti prata, makna prata, definisi prata, tegese prata, tegesipun prataBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org