pratala

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pratala

basa Jawa[besut]

pratala

  1. (Kw) bumi, lêmah;;
Kacocogna karo patala.







Kata kunci/keywords: arti pratala, makna pratala, definisi pratala, tegese pratala, tegesipun pratala

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.