prawira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prawira

basa Jawa[besut]

prawira

  1. (Kw) kêndêl.








Kata kunci/keywords: arti prawira, makna prawira, definisi prawira, tegese prawira, tegesipun prawira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org