Menyang kontèn

prema

Saka Wikisastra, bausastra mardika

préma

basa Jawa[besut]

préma

  1. (Snk) (Kw) sih kawelasan, pangéman;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti prema, makna prema, definisi prema, tegese prema, tegesipun prema

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.