prentah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

prentah krama/ngoko

  1. pangrèh;
  2. (dhawuh ki) pakon, akon;
  3. (prentah desa) êngg warganing pangrèh desa;








Kata kunci/keywords: arti prentah, makna prentah, definisi prentah, tegese prentah, tegesipun prentah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.