presa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

presa

basa Jawa[besut]

presa

  1. pc priksa.








Kata kunci/keywords: arti presa, makna presa, definisi presa, tegese presa, tegesipun presa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org