preta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

preta (Snk) (Kw)

  1. roh, jiwa;
  2. mêmêdi, dhêmit.








Kata kunci/keywords: arti preta, makna preta, definisi preta, tegese preta, tegesipun preta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.