pris

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pris

basa Jawa[besut]

pris

  1. (Wl) krama/ngoko ganjaran (ing lotre, lsp).







Kata kunci/keywords: arti pris, makna pris, definisi pris, tegese pris, tegesipun pris

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.