pris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pris

basa Jawa[besut]

pris

  1. (Wl) krama/ngoko ganjaran (ing lotre, lsp).








Kata kunci/keywords: arti pris, makna pris, definisi pris, tegese pris, tegesipun pris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org