prit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

prit

basa Jawa[besut]

prit

  1. pc êmprit.








Kata kunci/keywords: arti prit, makna prit, definisi prit, tegese prit, tegesipun pritBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org