prop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

prop krama/ngoko

  1. (topi prop) topi gabus;
  2. gabus (tutup gêndul).








Kata kunci/keywords: arti prop, makna prop, definisi prop, tegese prop, tegesipun prop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.