prop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

prop krama/ngoko

  1. (topi prop) topi gabus;
  2. gabus (tutup gêndul).








Kata kunci/keywords: arti prop, makna prop, definisi prop, tegese prop, tegesipun propBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org