pros

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

pros

basa Jawa[besut]

pros

  1. êngg
krama
Krama pros
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

prasa.








Kata kunci/keywords: arti pros, makna pros, definisi pros, tegese pros, tegesipun prosBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org