pros

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pros

basa Jawa[besut]

pros

  1. êngg
krama
Krama pros
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

prasa.







Kata kunci/keywords: arti pros, makna pros, definisi pros, tegese pros, tegesipun pros

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.