prot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prot

basa Jawa[besut]

prot

  1. pc mak cêprot.








Kata kunci/keywords: arti prot, makna prot, definisi prot, tegese prot, tegesipun prot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org