Menyang kontèn

prusan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

prusan

basa Jawa[besut]

prusan

  1. krama/ngoko peksan, piyagahan;;
    Kacocogna karo prusa.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti prusan, makna prusan, definisi prusan, tegese prusan, tegesipun prusan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.