pu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pu

basa Jawa[besut]

pu

  1. (Kw) ak êmpu.








Kata kunci/keywords: arti pu, makna pu, definisi pu, tegese pu, tegesipun pu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.