pu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pu

basa Jawa[besut]

pu

  1. (Kw) ak êmpu.








Kata kunci/keywords: arti pu, makna pu, definisi pu, tegese pu, tegesipun puBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org