pucuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pucuk

basa Jawa[besut]

pucuk

  1. krama/ngoko perangan kang kaprênah ing dhuwur utawa kang mêrit (tmr. barang kang dawa utawa lancip);








Kata kunci/keywords: arti pucuk, makna pucuk, definisi pucuk, tegese pucuk, tegesipun pucuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.