pugal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pugal

basa Jawa[besut]

pugal

  1. krama/ngoko ak ora manutan (lmr tmr. kewan).








Kata kunci/keywords: arti pugal, makna pugal, definisi pugal, tegese pugal, tegesipun pugal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.