puja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

puja

basa Jawa[besut]

puja

  1. (Snk) krama/ngoko pangaji-aji, panêmbah, donga;








Kata kunci/keywords: arti puja, makna puja, definisi puja, tegese puja, tegesipun puja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org