pujangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pujangga

basa Jawa[besut]

pujangga

  1. krama/ngoko wong kang pintêr (bab kêkarangan, layang-layang, basa).








Kata kunci/keywords: arti pujangga, makna pujangga, definisi pujangga, tegese pujangga, tegesipun pujangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org