pukul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pukul

basa Jawa[besut]

pukul

  1. êngg ditangkarake, ditikêlake.







Kata kunci/keywords: arti pukul, makna pukul, definisi pukul, tegese pukul, tegesipun pukul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.