pul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pul

basa Jawa[besut]

pul

  1. pc dirakêti, dikumpuli.








Kata kunci/keywords: arti pul, makna pul, definisi pul, tegese pul, tegesipun pul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.