pulas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pulas

basa Jawa[besut]

pulas

  1. krama/ngoko cèt warna-warna (cèt banyu, lênga, lsp) dianggo nyungging;








Kata kunci/keywords: arti pulas, makna pulas, definisi pulas, tegese pulas, tegesipun pulas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org