pule

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pule

basa Jawa[besut]

pule

  1. krama/ngoko araning wit (babakane kêna digawe tamba, jamu).








Kata kunci/keywords: arti pule, makna pule, definisi pule, tegese pule, tegesipun pule
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org