pule

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pule

basa Jawa[besut]

pule

  1. krama/ngoko araning wit (babakane kêna digawe tamba, jamu).







Kata kunci/keywords: arti pule, makna pule, definisi pule, tegese pule, tegesipun pule

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.