pulon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pulon

basa Jawa[besut]

pulon

  1. krama/ngoko pêpêthan (têtironing) pulo.








Kata kunci/keywords: arti pulon, makna pulon, definisi pulon, tegese pulon, tegesipun pulon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org