pulung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pulung

basa Jawa[besut]

pulung

  1. pc olèh kabêgjan;








Kata kunci/keywords: arti pulung, makna pulung, definisi pulung, tegese pulung, tegesipun pulung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.