pulut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pulut

basa Jawa[besut]

pulut

  1. krama/ngoko tlutuh kang plikêt;








Kata kunci/keywords: arti pulut, makna pulut, definisi pulut, tegese pulut, tegesipun pulut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.