puman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

puman

basa Jawa[besut]

puman

  1. (Snk) (Kw) ak wong lanang.








Kata kunci/keywords: arti puman, makna puman, definisi puman, tegese puman, tegesipun pumanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org