pumpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pumpa

basa Jawa[besut]

pumpa

  1. krama/ngoko ak pompa.








Kata kunci/keywords: arti pumpa, makna pumpa, definisi pumpa, tegese pumpa, tegesipun pumpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.