punas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

punas

basa Jawa[besut]

punas

  1. êngg krama/ngoko lunas.







Kata kunci/keywords: arti punas, makna punas, definisi punas, tegese punas, tegesipun punas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.