punas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

punas

basa Jawa[besut]

punas

  1. êngg krama/ngoko lunas.








Kata kunci/keywords: arti punas, makna punas, definisi punas, tegese punas, tegesipun punasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org