pung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pung

basa Jawa[besut]

pung

  1. pc pêpindhan swaraning bêndhe lsp;;
Kacocogna karo mung.








Kata kunci/keywords: arti pung, makna pung, definisi pung, tegese pung, tegesipun pung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.